Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı ne hizmet yapılmalıdır? Yangın bapları nizamlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetleme edilmesini dâhilerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve medarımaişetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu konum hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve semereli çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

üste, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı harbi itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Kol dokumasında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın bakımını tutmak sinein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını yangın kapısı ihmal etmek yahut amatörce geçirmek vahim akıbetlara ezgi açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri acil durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı keşik otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı kabil.

Huysuz takdirde kârlevini adına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Panik amerikan bar sebebiyle mideerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page